Lief mens,

Dit jaar bestaat Dijk & Meer 5 jaar! 
Ineens hebben we een mijlpaal bereikt, een eerste jubileum. 

En we kijken terug op geweldige jaren waarin we samen bouwden aan een plek die altijd in ontwikkeling is en zal blijven. 
Jaren waarin we jullie hebben ontmoet en iedere dag weer een cadeau was.  
De tijd is voorbij gevlogen!

Deze verjaardag vieren we het liefst dagelijks met jullie.

Dus wat gaan we doen? 

Als je het terrein bewandelt neem je een nóg groenere camping waar! We hebben extra wilgen, andere bomen en struiken geplant. De eetbare bloemen zijn terug van weggeweest. 

Onze Kameel (de romneyloods) heeft er een zusje bij: de Dromedaris! Met nog meer ruimte en mogelijkheden voor onze koks van Sergeant Pepper (yes, ze komen weer!). En wij kunnen een bioscoop bouwen, dansen bij een silent disco feestje, de meest spannende versie van Weerwolven spelen, een spontaan feestje bouwen en genieten van een vers gemalen koffietje bij onze koffiebar. 

Het is ook een hide-away bij druilig weer of een snikhete zomerdag. Je kunt er lekker lezen, relaxen, spelletjes doen of in een creatieve flow komen tijdens één van de vele workshops. Van botanisch stempelen, monoprinten, manden vlechten tot mobielen, kostuums en maskers maken, van dromen visualiseren in vision boards en uit je dak gaat met hamer en spijkers, schroeven en verf. En natuurlijk gaan we ook vuur maken, heel diep adem halen ;-) en duiken nemen in het IJsselmeer.

En dit is nog lang niet alles… sommige dingen blijven een verrassing.

Radio Tent

Waar Radio Tent afgelopen seizoen heeft gepionierd, krijgen ze dit jaar een vaste plek. 
Vanuit de kleine Pipowagen maken we onze eigen camping radio en nemen we bijzondere verhalen op. Hoe tof!

Voor jou

Voor jezelf, jouw lijf en je geest komt er van alles langs. Denk aan veel yoga, ademsessies, een campingkapper (en Kinki kappers komt langs), Walking In Your Shoes, massages, cirkels en fantastisch veel meer.

Wat je niet mag missen

Ons jubileumseizoen zou geen seizoen zijn zonder Steven de Peven met o.a. zijn skelterrijbewijs en zonder onze Houtomobiel werkplaats!

Natuurlijk zijn onze IJsOntmoetVuur~toppers er ook: Egon met natuur- en survival lessen, Jeroen met ijsbaden en ademsessies, Marieke met Walking In Your Shoes en opstellingen werk. 

Groen en rust

Het ALLERbelangrijkste is en blijft dat jij je rust vindt op je eigen ruime plek te midden van het groenste groen.  Waar je geniet van een vuurtje en de sterrenhemel.  


We kijken naar jullie uit!
Liefs en heb het goed,

Wij allen van Camping Dijk&Meer


Wat er nu gepland staat*:

  • Hemelvaart > IJsOntmoetVuuractiviteiten zijn (Boskinderen, Obaia, Mooissst & Soultravelers)
  • Pinksteren > Steven de Peven en Houtomobielen
  • 28 juli tm 11 augustus > Steven de Peven en Houtomobielen
  • 14 augustus tm 27 augustus > IJsOntmoetVuuractiviteiten zijn (Boskinderen, Obaia, Mooissst & Soultravelers)
  • 15 tm 17 september > HET IJsOntmoetVuur Weekend

* We blijven mensen dus alles is veranderlijk, net als het weer. Voor een up-to-date overzicht van onze activiteiten houd je onze Instagram in de gaten.