Lief mens,

Dit jaar bestaat Dijk & Meer 5 jaar! 
Ineens hebben we een mijlpaal bereikt, een eerste jubileum. 

En we kijken terug op geweldige jaren waarin we samen bouwden aan een plek die altijd in ontwikkeling is en zal blijven. 
Jaren waarin we jullie hebben ontmoet en iedere dag weer een cadeau was.  
De tijd is voorbij gevlogen!

Deze verjaardag vieren we het liefst dagelijks met jullie.

Dus wat gaan we doen? 

Als je het terrein bewandelt neem je een nóg groenere camping waar! We hebben extra wilgen, andere bomen en struiken geplant. De eetbare bloemen zijn terug van weggeweest. 

Onze Kameel (de romneyloods) heeft er een zusje bij: de Dromedaris! Met nog meer ruimte en mogelijkheden voor onze koks van Sergeant Pepper (yes, ze komen weer!). En wij kunnen een bioscoop bouwen, dansen bij een silent disco feestje, de meest spannende versie van Weerwolven spelen, een spontaan feestje bouwen en genieten van een vers gemalen koffietje bij onze koffiebar. 

Het is ook een hide-away bij druilig weer of een snikhete zomerdag. Je kunt er lekker lezen, relaxen, spelletjes doen of in een creatieve flow komen tijdens één van de vele workshops. Van botanisch stempelen, monoprinten, manden vlechten tot mobielen, kostuums en maskers maken, van dromen visualiseren in vision boards en uit je dak gaat met hamer en spijkers, schroeven en verf. En natuurlijk gaan we ook vuur maken, heel diep adem halen ;-) en duiken nemen in het IJsselmeer.

En dit is nog lang niet alles… sommige dingen blijven een verrassing.

Radio Tent

Waar Radio Tent afgelopen seizoen heeft gepionierd, krijgen ze dit jaar een vaste plek. 
Vanuit de kleine Pipowagen maken we onze eigen camping radio en nemen we bijzondere verhalen op. Hoe tof!

Voor jou

Voor jezelf, jouw lijf en je geest komt er van alles langs. Denk aan veel yoga, ademsessies, een campingkapper (en Kinki kappers komt langs), Walking In Your Shoes, massages, cirkels en fantastisch veel meer.

Wat je niet mag missen

Ons jubileumseizoen zou geen seizoen zijn zonder Steven de Peven met o.a. zijn skelterrijbewijs en zonder onze Houtomobiel werkplaats!

Natuurlijk zijn onze IJsOntmoetVuur~toppers er ook: Egon met natuur- en survival lessen, Jeroen met ijsbaden en ademsessies, Marieke met Walking In Your Shoes en opstellingen werk. 

Groen en rust

Het ALLERbelangrijkste is en blijft dat jij je rust vindt op je eigen ruime plek te midden van het groenste groen.  Waar je geniet van een vuurtje en de sterrenhemel.  


We kijken naar jullie uit!
Liefs en heb het goed,

Wij allen van Camping Dijk&Meer


Wat er nu nog gepland staat*:

 • IJsOntmoetVuur weekend 15 tm 17september (Boskinderen, Obaia, Mooissst & Soultravelers)
 • Building a Tribe met IJSOntmoetVuur 

  Een IJsOntmoetVuur-avontuur is als een expeditie, een ontdekkingstocht naar een onbekend terrein. Dit vraagt van het team en elk individu om een experimenterende, open houding en de bereidheid tot avontuur en inspanningen. De vrouw, de man, de vader, de moeder, het kind, iedereen neemt deel.

  Tijdens het weekend van 15 tot en met 17 september maken we fantastische dingen die we kunnen gebruiken tijdens de spellen die we spelen en mee naar huis kunnen nemen als herinnering aan dit avontuur. Je maakt een reis op het geluid van klankschalen, je kan je lichaam stretchen en ontspannen tijdens yoga en secret-sunrises. Je kan in je kracht gaan staan door middel van een ijsbad, een volgende stap in je leven in beweging zetten door middel van Walking In Your Shoes. We gaan lachen en verbinden door de spellen die we spelen, het eten en de activiteiten die we samen vormgeven.

  Te veel om op te noemen en we willen ook niet te veel verklappen. Dus een korte schets:

  Vrijdag Rustig landen op Dijk&Meer. Na de opening (rond 17a18 uur) gaan we samen vuur maken, samen pizza’s bakken en met elkaar eten. In de avond delen we onze verhalen bij het kampvuur en spelen we natuurlijk een spannend spel.

  Zaterdag bij het rijzen van de zon ademen we, komen we langzaam in beweging tot we zinderen op muziek. Na een heerlijk ontbijt nemen wij jullie mee op een vuurreis. Je leert vuur maken zoals je voorouders dat deden, we maken toffe dingen in de houtwerkplaats ter voorbereiding op het avontuur na de lunch. Na de lunch maken we ons gereed en gaan we los!

  Na het avondeten vertrekken we naar het water. En gaan we een duik nemen in het grote meer onder begeleiding van vuur (mits de wind zich even achterwege laat).

  Het kampvuur zal branden als we terugkomen en even later maken we een bijzondere ijsontmoetvuur stunt mee.

  Zondag na het vieren van de ochtend en ontbijt kunnen we genieten van een ijsbad, of gaan we beginnen aan het grote camouflage spektakel waarmee we het weekend zullen afsluiten.


  Prijs

  • Volwassene 135,- euro
  • Kind 100,- euro

  Dit is inclusief alle activiteiten gedurende het gehele weekend, inclusief een kampeerplek voor 2 nachten en heerlijk eten (ontbijt / lunch / diner).

  Exclusief toeristenbelasting (2,-pp/dag).

   

  Op de accommodaties krijg je bij deelname 50% korting.

  Het eten bereiden we zelf met (zoveel mogelijk) biologische ingrediënten die we lokaal inkopen. Uiteraard houden we rekening met vegetariërs en een glutenvrije maaltijd.