Activiteiten 2024Dit jaar is extra speciaal, want het is het jaar van de Draak. En dat ga jij meemaken.- ontdekken - verdwalen - verwonderen - kuieren - glitteren - banjeren - toveren - relaxen - je vervelen - maken - creeëren - boetseren - leren - kijken - voelen - ontspannen - bewegen - ervaren - meemaken - luisteren - proeven - dagdromen - zinderen - glunderen - beminnen - bezinnen - prutsen en genieten -Voor klein en groot

Sound Journey's / Klankschalen

Klankschalen helpen je te ontspannen en tot rust te komen. De vibraties en klanken zorgen voor diepere meditatie en stressvermindering. Bovendien kunnen ze helpen bij het verminderen van fysieke pijn en het bevorderen van emotioneel welzijn. Vandaar dat je meerdere keren per week een klankschalensessie bij ons kan boeken om je lichaam en geest in balans te brengen en een gevoel van innerlijke vrede te ervaren. In onze nieuwe dome kun je de ontspannende en helende werking van klankschalen ervaren. Met een prachtige collectie klankschalen en andere instrumenten, laten Marieke en Gerdien je even naar een andere wereld reizen. Je ervaart de weldaad van twee vrouwen die voor even alleen aandacht voor jou hebben. Je zweeft weg, droomt en wordt als herboren wakker. Dat kan zowel 1:1 als met je vriend(in) of je gezin.

Hairsalon – Claire Lenoir

Stel je voor, je loopt over Camping Dijk&Meer en daar, midden in al dat ontmoet je Claire Lenoir, onze nieuwste toevoeging aan het team. Claire brengt haar eigen bezieling aan de mix van creativiteit en natuurlijke schoonheid op onze camping. Als Buitenkapper biedt ze een unieke ervaring waarbij jij kan genieten van haar knipdiensten, op een sfeervolle plek omringd door de natuur. In de afgelopen jaren heeft Claire met hart en ziel gewerkt aan het perfectioneren van haar ambacht als buitenkapper. Haar buitensalon op voorgaande campings was veel meer dan alleen een plek om je haar te laten verzorgen; het was een rustgevende oase waar je kon ontspannen en geïnspireerd kon raken. Met haar vaardige handen en oprechte gesprekken weet ze je een frisse look te geven en een gevoel van welzijn in verbondenheid. Wat Claire dus echt onderscheidt, is haar vermogen om verder te gaan dan alleen het knippen van haar. Ze creëert een omgeving waarin je kunt ontsnappen aan de drukte van alledag en je kunt laten betoveren door de natuurlijke schoonheid om je heen. Haar buitensalon is gevuld met decoratieve elementen die perfect samenvloeien met deze omgeving, waardoor een betoverende ambiance ontstaat. Claire hecht veel waarde aan oprechte verbindingen. Of je nu de voorkeur geeft aan rustig in stilte genieten van je knipbeurt of juist een hartelijk gesprek wilt voeren, bij Claire voel je je altijd welkom. Dus als je toe bent aan een frisse of nieuwe look en een moment van pure ontspanning te midden van de natuur: ga dan naar Claire Lenoir, de Buitenkapper van Camping Dijk&Meer.

Radio Tent

Je eigen radiostation, wie heeft dat nou? Wij dus! Al twee seizoenen lang maken Diderick en Jochem van radio Tent echt de allertofste en leukste radiouitzendingen. En dat gewoon op de camping. Vanuit hun woonwagenstudio middenop het plein voor de Walvis slingeren ze uitzendingen zo jouw koptelefoon in. Pak een hoofdtelefoon en tune in. Welkom in de wereld van Radio Tent.

Atelier Bergen

Het Atelier Bergen is dit seizoen op de camping! Samen maken we de meest toffe dingen met onze handen. Je voelt dat er ook een ware kunstenaar in jou leeft! We leren oude ambachten en technieken. Denk aan tapijt knopen, blockprinten, cyanotype, weven, altaar maken en lekker vrij werken met alles wat er is.

Koffiebar

Onze koffiebar is open tussen 09.00 – 11.00: elk weekend,op feestdagen en in het hoogseizoen elke dag.

Onze "pop-up" activiteiten

We hebben dan wel geen animatie-programma (want we houden ook van grote en kleine kinderen die zich vervelen), toch doen we heel veel dingen in een week! We boffen namelijk echt enorm met een geweldige groep seizoeners, ieder met hun eigen talenten. Allemaal bieden ze iets aan waardoor je als gast kunt genieten van een krachtige yogasessie, schaken, radio maken, film kijken, hout bewerken en lekker dansen met de silent disco. Check het activiteitenbord naast de tram voor de tijden.

Tafelvoetbal met StevendePeven

Deze zomer gaan we Tafelvoetballen met Steven de Peven op Camping Dijk&Meer! Tips, filmpjes, clinics, & toernooitjes op de enige echte klassieke Deutsche Meister, Garlando en echte competitie tafels zoals de Tornado T3000 (USA) & Leonhart (DE) en nog veel meer. Wanneer is het? Maandagmiddag 22 tm donderdag 25 juli 2024 en maandagmiddag 12 tm donderdag 15 augustus. Wil je meedoen? laat het ons zsm weten want de groep kent een maximaal aantal deelnemers.

Jumptastic!

Hoe de jumptastic werkt en wat we precies gaan doen? Simpel: we gaan samen springen op trampolines met muziek! Met Merel als ervaren begeleider en personal trainer gaan we de ochtend energiek beginnen! Van 29 juli t/m 9 augustus 2024. Elke ma, di, do en vrijdag ochtend.

Heerlijk Eten

Op feestdagen en in het hoogseizoen hebben we eens per week een chefkok over de vloer. De ene keer is het Mieke, die heerlijke ayurvedische gerechten maakt met haar moeder met alles wat je maar kan vinden in de moestuin. Of je treft Chris die speciaal uit Duitsland komt om zijn culinaire kunsten aan ons te laten proeven. Je hoeft je er niet voor aan te melden. Gewoon op tijd zijn bij de koffiebar en kiezen waar je zin in hebt.

Voor de volwassenen

Familie Opstellingen en Walking In Your Shoes

In individuele of groepssessies kun je systemisch en energetisch onderzoeken wat je nodig hebt om vrij te leven. In onze technieken gebruiken we alleen ons eigen lichaam om in contact te komen met ons innerlijk weten! En deze zijn simpel: iedereen die nieuwsgierig is kan het.

Adem

Kom en ontdek de helende kracht van je adem! Tijdens onze ademsessies leer je hoe je diep kunt ademen om stress te verminderen, ontspanning te bevorderen en je energie te verhogen. Er zijn workshops, geleid door een ervaren instructeur, waarin je praktische tips en technieken krijgt om je ademhaling te verbeteren en meer bewustzijn te ontwikkelen van je lichaam en geest. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met ademwerk, iedereen is welkom om deel te nemen en te leren. Laat de stress van het dagelijkse leven achter je en kom tot rust in een serene omgeving. Neem een diepe ademhaling, voel de frisse lucht je longen vullen en laat je meevoeren op een reis van zelfontdekking en innerlijke rust.

Massage of een Voetreflexologie

Wil je een heerlijke lichaamsmassage of voetreflexmassage? Regelmatig hebben we deze op het programma staan!

IJsbad – door Wim hof instructeurJeroen Rodenburg

Ontdek de kracht van het nemen van een ijsbad tijdens onze workshop op de camping! Stap uit je comfortzone en dompel jezelf onder in de verkwikkende wereld van het ijsbad. Onder begeleiding van Jeroen (een ervaren Wim Hof instructeur) leer je de technieken om je lichaam voor te bereiden, je geest te focussen en de kou te omarmen. Terwijl je jezelf uitdaagt en de kou trotseert, zul je versteld staan van de vele voordelen die het nemen van een ijsbad met zich meebrengt. Van het versterken van je immuunsysteem en het verhogen van je energieniveau tot het verbeteren van je mentale veerkracht en het stimuleren van je algehele welzijn. Dus waar wacht je nog op? Neem een duik in het ijsbad en ervaar de verfrissende kracht van de kou.
De data waarop je kan inschrijven (stuur een email of bel ons even!) - Meerdere dagen in Juli

Specials

9 tm 12 September 2024

De beste! En de tweede van dit jaar! Onze eigen Well-Being Retreat. Een paar dagen helemaal voor jouzelf. Om tot rust te komen en nog meer in je kracht te gaan staan. Systemisch werk doen we met elkaar en verder kan jij zelf je programma maken met diverse ingrediënten: massages, scrubs, Sound Journey's, ademreizen en Yoga. Samen dingen maken, heerlijk eten en mediteren. Wil je meer weten? Lees even de ins en outs op onze aparte pagina voor de Well-being Retreat!

September 2024

YES, het IJsOntmoetVuuRteam komt weer naar onze camping! In de meivakantie kun je genieten van supertoffe activiteiten. Natuurlijk kan je weer vuur maken, in het ijs duiken en bijzondere innerlijke reizen maken. En we gaan ontzettend toffe dingen maken!! Waarbij we de materialen om ons heen gaan gebruiken. De workshops zijn los te boeken of je koopt een fijne strippenkaart met korting!