Onze Receptie

Om te arriveren rijd je de dijk naar beneden, langs de paarden, tot aan Vakantiepark Het Grootslag. Daar kan je links van de slagboom parkeren. Via de speeltuin loop je naar de tram (die begin 1900 in Wenen rond reed). In de tram vindt je onze receptie en een beheerder. Zie je niemand: bel even met de bel ;-) die buiten hangt. 

Als de beheerder bij je is, dan heeft Zij of Hij een slagboomticket klaarliggen voor je. Ook weet deze je te vertellen welke plekken voor jou ter beschikking staan. En hoe je daar het beste kan komen met je auto. (Zoek die plek even op voordat je je auto weer ophaalt.) Als je alles ingericht hebt dan zouden we het heel fijn vinden als je de auto parkeert op de parkeerplaats van de camping. De beheerder zal je vertellen waar dat is. Zo houden we de camping zo groen en veilig mogelijk.

We hopen dat je een fijne tijd gaat hebben hier. Bij vragen: wij zijn hier! Ook namens Chris, Teun & Maarten warme groet en blijf gezond, Marieke

Tussen 10.00 - 12.00 uur én 14.00 - 18.00 uur is er altijd iemand aanwezig. Kom je aan op een ander tijdstip laat ons dat 24uur van te voren weten per telefoon of email.

Je kan de beheerder ook altijd bereiken op: 06 - 21 71 36 95

Pizzaovens

Op de camping kan je gebruik maken van pizzaovens die opgesteld staan onder een waterdichte tarp. Daaronder staan ook gezellige picknicktafels.
Hout en deegwaren zijn te verkrijgen bij de beheerder (en op den duur dus ook verse kruiden en groenten). 

Sanitair

Op de camping staan 2 sanitairgebouwen met toiletten, wastafels en douches. Omdat wij de camping vorm willen geven vanuit de principes re-duce, re-use en re-cycle hebben we het bestaande sanitair in maart gerestaureerd en schoongemaakt. Foto’s volgen nog (of volg ons op Instagram).

Je zult er heerlijk kunnen douchen en vertoeven op het toilet. Aan de buitenzijde tref je wasbakken voor je afwas. Ook is er een aparte plek voor het legen van chemische toiletten.

Het sanitair wordt schoongemaakt met ecologische schoonmaakmiddelen. In het hoogseizoen is dat meerdere keren per dag.

Speeltuinen

Direct naast de camping ligt een grote speeltuin voor jong en oud met o.a. een luchtkussen, speelschip en kabelbaan; je kinderen zullen zich er heerlijk vermaken.

IJsselmeer

Er kan op verschillende plekken gezwommen worden vlakbij de camping zo is er het park Vooroever met name geschikt voor kinderen. Op de Dijk zijn ook enkele zwemsteigers, gebouwd door bewoners waar je even een duik kan nemen. De eerste als je vanaf het Park de Dijk oploopt richting Enkhuizen, 5 min lopen.

De ponyranch

Aan het begin van het vakantiepark is er een ponyranch.
Op de ponyranch loopt een gezellig kudde met pony’s.

Kinderen kunnen van maandag tot en met zaterdag in de ochtend pony rijden over het terrein. 

Naast een ritje op het park is er de mogelijkheid om een buitenrit te maken; vanaf 12 jaar en enige ervaring is vereist. Ook voor volwassenen is dat leuk.

Het is ook mogelijk om een privéles te bespreken.

(Maximaal gewicht is 75kg.)

Van te voren dient er wel gereserveerd te worden. Dit kan bij de eigenaresse en zij is telefonisch te bereiken op 06 27 65 62 60

Tennis- en Jeu de Boulesbaan

Je kan gebruik maken van de tennisbanen en jeu de boulesbaan die bij de ingang liggen van het park. Tegen een vergoeding (€5,-) en een borg (€10,-) kun je tennisrackets en ballen huren bij de receptie van het vakantiepark. Voor de jeu de boules ballen betaal je €10,- borg en er zijn ook tafeltennis batjes en balletjes (€10,-borg).

Vliegerveld

Op de dijk kan je naar hartenlust vliegeren. Of ga naar het recreatiegebied de Vooroever, op 1 km van het park, daar is het ook fijn vliegeren.

Midgetgolf

Bij Restaurant "De Polder" naast de camping is er de mogelijkheid om te midgetgolfen.

Binnenzwembad De Oase

Naast de camping ligt het overdekte zwembad "de Oase" van vakantiepark Het Grootslag. “De Oase” is een multifunctioneel zwembad, waar je als zwemliefhebber kan gaan sporten of recreëren. Het zwembad is overzichtelijk en kindvriendelijk. Bij mooi weer is de zonneweide naast het zwembad heerlijk om na een stukje gezwommen te hebben te zonnen. Een toegangskaartje kan je kopen bij de receptie van Het Grootslag (4,50euro pp).

Bar / Bowling

Direct naast de camping ligt het gezellige bar/grand-cafe De Bar / Bowling met 4 bowlingbanen, 2 poolbiljarts, een gewoon biljart, diverse speelautomaten en een half overdekt verwarmd terras.

Wasserette

Mochten je kleren echt aan een wasbeurt toe zijn: er bevindt zich een wasserette naast de camping. 

Supermarkt

Naast de camping (op ca. 3 min. lopen) ligt een Attent Supermarkt Klaver.

“Voor lekker brood hoef je dus niet van het park af.

Restaurants en Snackbar

Tegenover de Supermarkt vindt je het pannenkoek en eethuis "Anytime", het A la carte restaurant "De Polder" en een snackbar. Meer informatie: www.grootslaghoreca.nl

Nabijgelegen Horeca

Op loopafstand (1km), bij de haven (boven het havenkantoor), kan je terecht bij het restaurant "1619 Eten en Drinken" met uitzicht over het IJsselmeer. Meer informatie en openingstijden:  www.1619etenendrinken.nl.

Langs de dijk in een prachtig kerkje uit 1667 zit restaurant Het Kerkje op maar 1,3 km vanaf de camping. Zij bereiden klassieke Franse gerechten in een modern jasje met invloeden uit de mediterrane keuken. Meer informatie www.restauranthetkerkje.nl.