Onze Receptie

Aan het begin van het kampeerterrein staat onze circuswagen die we nu inrichten tot een ruimte waar we je graag ontvangen bij aankomst. Ook de beheerder zal hier vaak te vinden zijn.

Tussen 10.00 - 15.00 uur is er altijd iemand aanwezig.
Kom je aan op een ander tijdstip laat ons dat 24uur van te voren weten per telefoon of email.
Je kan de beheerder ook altijd bereiken op: 06 2171 3695

De Kas

De Kas staat er nu nog niet. We willen deze nog voor de zomer bouwen en inrichten tot een soort huiskamer. We willen je hier een goede morgen kunnen wensen met een heerlijk kopje koffie en ontbijt. Je kan er een goed boek uitzoeken om tijdens de vakantie te lezen of een spelletje spelen dat door ons wordt uitgeleend. Gewoon op het terras zitten met een drankje en van het uitzicht genieten kan natuurlijk ook!

In de loop der tijd zal het groeien tot een groenplek waar het ontbijt wordt bereid met verse kruiden en groenten uit de kas.

Pizzaovens

Op de camping kan je gebruik maken van pizzaovens die opgesteld staan onder een waterdichte tarp. Daaronder staan ook gezellige picknicktafels.
Hout en deegwaren zijn te verkrijgen bij de beheerder (en op den duur dus ook verse kruiden en groenten). 

Sanitair

Op de camping staan 2 sanitairgebouwen met toiletten, wastafels en douches. Omdat wij de camping vorm willen geven vanuit de principes re-duce, re-use en re-cycle gaan we het bestaande sanitair in maart restaureren en schoonmaken. Foto’s volgen nog (of volg ons op Instagram).

Je zult er heerlijk kunnen douchen en vertoeven op het toilet. Aan de buitenzijde tref je wasbakken voor je afwas. Ook is er een aparte plek voor het legen van chemische toiletten.

Het sanitair wordt schoongemaakt met ecologische schoonmaakmiddelen. In het hoogseizoen is dat meerdere keren per dag.

Speeltuinen

Direct naast de camping ligt een grote speeltuin voor jong en oud met o.a. een luchtkussen, speelschip en kabelbaan; je kinderen zullen zich er heerlijk vermaken.

De ponyranch

Aan het begin van het vakantiepark is er een ponyranch.
Op de ponyranch loopt een gezellig kudde met pony’s.

Kinderen kunnen dagelijks pony rijden over het terrein. Een ritje van 20 a 25 minuten kost €6,-. 

Naast een ritje op het park is er de mogelijkheid om een buitenrit te maken; vanaf 12 jaar en enige ervaring is vereist. Ook voor volwassenen is dat leuk. De buitenrit kost €18,- en duurt ongeveer een uur.

Het is ook mogelijk om een privéles te bespreken, deze kost €12,- en duurt een half uurtje.

Van te voren dient er wel gereserveerd te worden. Dit kan bij de eigenaresse en zij is telefonisch te bereiken. Vraag de beheerder naar haar nummer.

Tennis- en Jeu de Boulesbaan

Je kan gebruik maken van de tennisbanen en jeu de boulesbaan die bij de ingang liggen van het park. Tegen een vergoeding (€5,-) en een borg (€10,-) kun je tennisrackets en ballen huren bij de receptie van het vakantiepark. Voor de jeu de boules ballen betaal je €10,- borg en er zijn ook tafeltennis batjes en balletjes (€10,-borg).

Vliegerveld

Op de dijk kan je naar hartenlust vliegeren. Of ga naar het recreatiegebied de Vooroever, op 1 km van het park, daar is het ook fijn vliegeren.

Midgetgolf

Bij Restaurant "De Polder" naast de camping is er de mogelijkheid om te midgetgolfen.

Binnenzwembad De Oase

Naast de camping ligt het overdekte zwembad "de Oase". “De Oase” is een multifunctioneel zwembad, waar je als zwemliefhebber kan gaan sporten of recreëren. Het zwembad is overzichtelijk en kindvriendelijk. Bij mooi weer is de zonneweide naast het zwembad heerlijk om na een stukje gezwommen te hebben te zonnen. Je kan bij ons een toegangsticket kopen voor €4,- pp; ofwel een 10-rittenkaart voor €36,-.

Bar / Bowling

Direct naast de camping ligt het gezellige bar/grand-cafe De Bar / Bowling met 4 bowlingbanen, 2 poolbiljarts, een gewoon biljart, diverse speelautomaten en een half overdekt verwarmd terras.

Wasserette

Mochten je kleren echt aan een wasbeurt toe zijn: er bevindt zich een wasserette naast de camping. Bij de receptie van Het Grootslag kun je was- en droogmuntjes kopen. Een wasmuntje kost €5,- wasmiddel inbegrepen) en een droogmuntje kost €3,-. 

Supermarkt

Naast de camping (op ca. 3 min. lopen) ligt een Attent Supermarkt Klaver.

“Voor uw boodschappen hoeft u voor de periode april tot en met oktober niet van het park af. Onze supermarkt is voorzien van een zeer ruim en compleet assortiment levensmiddelen, verse broodjes, koelproducten en non-food artikelen. Zeven dagen per week staan wij voor u klaar en doen wij ons best om het u aan niets te laten ontbreken.

Wij hopen dat
deze website u een indruk geeft van onze winkel. Mocht u vragen hebben dan vernemen wij dat graag via het contactformulier.

Wanneer u niet op het vakantiepark verblijft bent u uiteraard ook van harte welkom!

Wij hopen u te mogen begroeten in onze supermarkt tijdens uw verblijf.

Met vriendelijke groet,
Familie Klaver”

De supermarkt is geopend van Pasen tot en met de Herfstvakantie.
In het dorp Andijk zijn tevens twee  supermarkten te vinden.

Restaurants en Snackbar

Tegenover de Supermarkt vindt je het pannenkoek en eethuis "Anytime", het A la carte restaurant "De Polder" en een snackbar. Meer informatie: www.grootslaghoreca.nl

Nabijgelegen Horeca

Op loopafstand (1km), bij de haven (boven het havenkantoor), kan je terecht bij het restaurant "1619 Eten en Drinken" met uitzicht over het IJsselmeer. Meer informatie en openingstijden:  www.1619etenendrinken.nl.

Langs de dijk in een prachtig kerkje uit 1667 zit restaurant Het Kerkje op maar 1,3 km vanaf de camping. Zij bereiden klassieke Franse gerechten in een modern jasje met invloeden uit de mediterrane keuken. Meer informatie www.restauranthetkerkje.nl.

 

 

Interesse?
Neem contact op