Onze Receptie

Je komt bij ons door de dijk naar beneden af te rijden. Je komt dan langs de paarden en ziet vakantiepark het Grootslag aan je rechterhand. Je kunt nu links van de slagboom even parkeren. Vervolgens loop je via de speeltuin naar de tram die begin 1900 in Wenen rond reed). In de tram vind je onze receptie. Zie je niemand: bel even met de bel ;-) die buiten hangt.

Bij de receptie ligt een slagboomticket voor je klaar en hoor je op welke plek je staat. Je kunt het best de plek eerst even bekijken zodat je weet hoe je hier het makkelijkst met je auto komt. Als je alles ingericht hebt, dan mag je de auto parkeren op onze parkeerplaats. Zo houden we de camping zo groen en veilig mogelijk. We hopen dat je een fijne tijd gaat hebben hier.

Bij vragen: wij zijn hier!

Tussen 10.00 - 12.00 uur én 14.00 - 17.00 uur is er altijd iemand aanwezig. Kom je aan op een ander tijdstip laat ons dat 24 uur van te voren weten per telefoon of e-mail.

Je kan de beheerder ook altijd bereiken op 06 - 1 567 5671

Pizzaovens

Op de camping kan je gebruik maken van onze houtgestookte pizzaovens. Je kunt deze huren voor een avond eigen pizza’s maken. Er staan vier pizzaovens onder de tarp maar je kunt er ook eentje huren op je plek. Geef tijdig aan dat je een pizzaoven wilt huren want ze zijn reuze populair. Je krijgt dan van ons alle benodigdheden voor de oven, hout en ingrediënten om deeg te maken. In onze kas vind je verse kruiden die je natuurlijk mag gebruiken!

Sanitair

Op de camping staan 2 sanitairgebouwen met toiletten, wastafels en douches. Op de camping re-ducen, re-usen en re-cyclen we. Daarom hebben we de toiletgebouwen gerestaureerd en doen de douches niet onder voor jouw warme fijne douche thuis. Aan de buitenzijde hebben we wasbakken voor je afwas. Ook is er een aparte plek voor het legen van chemische toiletten. Het sanitair maken we schoon met ecologische schoonmaakmiddelen. In het hoogseizoen is dat meerdere keren per dag. Het zou tof zijn als je hier zelf met afwassen ook rekening mee houdt. Alles komt tenslotte in de natuur terecht.

Speeltuinen

Direct naast de camping ligt een toffe grote speeltuin met o.a. een mega luchtkussen, peelschip en kabelbaan. Ieder kind is hier uren superblij.

IJsselmeer

EOnze camping ligt aan het IJsselmeer en daar kun je heerlijk zwemmen, kiten, kayakken, zeilen en nog veel meer. Je kunt op verschillende plekken zwemmen. Bij park Vooroever is een strandje wat relaxed is voor kinderen. Aan de Dijk zelf zijn enkele zwemsteigers, gebouwd door bewoners waar je gebruik van kunt maken. De eerste zwemsteiger zie ja als je vanaf het park de Dijk oploopt richting Enkhuizen. Dit is maar vijf minuten lopen.

De ponyranch

Aan het begin van het vakantiepark is er een ponyranch. Hier loopt een gezellig kudde met pony’s. Kinderen kunnen van maandag tot en met zaterdag in de ochtend pony rijden over het terrein. Naast een ritje op het park is er de mogelijkheid om een buitenrit te maken; vanaf 12 jaar en enige ervaring is vereist. Ook voor volwassenen is dat leuk. Het is ook mogelijk om een privéles te bespreken. (Maximaal gewicht is 75kg)

Van te voren dient er wel gereserveerd te worden. Dit kan bij de eigenaresse en zij is telefonisch te bereiken op 06 27 65 62 60.

Tennisbaan

Bij de ingang van vakantiepark het Grootslag ligt een tennisbaan. Tegen een vergoeding (€12,50,-) en een borg (€10,- cash) kun je twee tennisrackets en ballen huren bij de receptie van vakantiepark het Grootslag. Neem je je eigen spullen mee dan is gebruik van de banen gratis.

Vliegerveld

De camping ligt aan het water dus vaak wind! Daarom wordt er ook volop gekite. Vind je kiten op het water nog een beetje spannend, neem dan lekker je eigen vlieger mee en ga op de dijk staan. Of ga naar het recreatiegebied de Vooroever, op 1 km van het park, daar is het ook fijn vliegeren.

Midgetgolf

Bij Restaurant "De Polder" naast de camping is er de mogelijkheid om te midgetgolfen. Je kunt hiervoor ter plekke afrekenen.

Binnenzwembad De Oase

Naast de camping ligt het overdekte zwembad "de Oase" van vakantiepark het Grootslag. Het zwembad is niet groot, overzichtelijk en kindvriendelijk. Bij mooi weer is de zonneweide naast het zwembad heerlijk. Een toegangskaartje kan je kopen bij de receptie van het Grootslag (6,00 euro pp) en is de hele dag geldig. Je kunt dus in- en uitlopen.

Bar / Bowling

Slecht weer? Geen nood! Direct naast de camping ligt De Bar. Dit is een grand café met vier bowlingbanen, twee pooltafels en een biljart. Ook hebben ze wat speelautomaten en een verwarmd terras.

Wasserette

Mochten je kleren echt aan een wasbeurt toe zijn: er bevindt zich een wasserette naast de camping. Er zijn twee automaten die je met een app kunt bedienen. Voor de andere automaat en voor de drogers kun je bij onze receptie in de tram muntjes kopen

Supermarkt

Naast de camping ligt supermarkt Attent. Voor je dagelijkse boodschappen en verse broodjes hoef je het park niet af!

Restaurants en Snackbar

Tegenover de supermarkt vind je pannenkoek en eethuis "Anytime", het A la carte restaurant "De Polder" en een snackbar. Meer informatie: www.grootslaghoreca.nl. . 

Nabijgelegen Horeca

Op loopafstand (1km), bij de haven (boven het havenkantoor), kan je terecht bij het restaurant "1619 Eten en Drinken" met uitzicht over het IJsselmeer. Meer informatie en openingstijden: www.1619etenendrinken.nl. Langs de dijk in een prachtig kerkje uit 1667 zit restaurant Het Kerkje op maar 1,3 km vanaf de camping. Zij bereiden klassieke Franse gerechten in een modern jasje met invloeden uit de mediterrane keuken. Meer informatie www.restauranthetkerkje.nl. Iets verder, in het gezellige havenstadje Enkhuizen heb je ontzettend veel horeca en andere uitgaansgelegenheden. .

 

Film & Theater

De Drommedaris (gebouwd in 1540 als stadspoort en verdedigingstoren) is een unieke locatie in de haven van Enkhuizen. De eeuwenoude toren ademt cultuur en de muren hebben een schat aan bijzondere verhalen te vertellen. Je kunt hier naar theater, film of een expositie bezoeken. Kijk voor het actuele aanbod op www.drom.nl.

 

Help, het regent!

Regen hoort bij ons klimaat maar dan even niet tijdens je kampeervakantie. Regent het toch dan zijn dit onze favoriete activiteiten in de buurt: - Sprookjeswonderland - Zuiderzeemuseum - Bakkerijmuseum - Sow to Grow.