1. De camping ligt achter de slagboom van vakantiepark Het Grootslag. Ben je met de auto of camper parkeer dan eerst even LINKS voor de slagboom, op het parkeerterrein van het park.

 2. Loop via de speeltuin naar de camping. Daar zie je onze circuswagen. De beheerder is daar daar aanwezig op het tijdstip dat je vooraf hebt afgesproken.

 3. Huisdieren zijn onder strikte voorwaarden toegestaan op onze camping. We hebben een apart gedeelte van de camping gereserveerd voor hondenbezitters. We hanteren een maximum aantal. De honden zijn NIET welkom in de omgeving van de receptie (incl onder de tarp en bij de vuurplaats). Voor de veiligheid van onze jongste gasten verzoeken wij u om de hond ALTIJD aangelijnd te houden.

 4. Als je hebt gereserveerd dan ligt er een persoonlijke slagboomticket klaar. Deze ticket kan je de gehele verblijfsperiode gebruiken.

 5. Van 12u - 14u houden wij pauze en maken we de camping gereed voor nieuwe gasten. 

 6. GEEN versterkte muziek (ook geen kleine Bleutooth speakers)!

 7. Doen zich tijdens je verblijf wijzigingen voor van aantal personen of iets dergelijks dan verzoeken we je dit op de dag van wijziging even door te geven.

 8. Een kleine aanhanger tot 1.5 m² mag bij de tent blijven staan, grotere aanhangers moeten naar de parkeerplaats. Er zijn kosten verbonden aan het plaatsen van aanhangers, zie tarieven.

 9. Richt je kampeerplek in zoals je wilt. Let er wel op dat we graag een groene camping willen zijn en blijven. Het is dus niet toegestaan om je kampeerplek ‘vol te bouwen’. Houdt ook rekening met je (toekomstige) buren en de algemene regels met betrekking tot brandveiligheid - “tussen brandcompartimenten geldt een afstand van minimaal 5 meter. De afstand van stacaravans op permanente standplaatsen die liggen binnen een brandcompartiment dient minimaal 3 meter te zijn, welke afstand vrij is van zaken zoals auto, bijgebouw”.

 10. Parkeer je auto op de parkeerplaats. Houdt daarbij alsjeblieft rekening met de beperkte grootte van ons parkeerterrein.

 11. Per plek hebben we ruimte voor 1 auto. Wil je met een 2e auto komen dan graag even melden. Deze kun je buiten het terrein parkeren. Wil je het toch op het terrein dan kan dat alleen met toestemming van de beheerder. Een 2e auto op het terrein brengt wel dagelijks extra kosten met zich mee (zie tarieven).

 12. De camping is dus auto/motorvrij. Alleen op de aankomst- en vertrek dag mag je de auto/motor éénmalig meenemen naar de kampeerplaats. Ook met een camper mag in deze periodes alleen gereden worden op de aankomst- en vertrekdag tenzij de beheerder u toestemming geeft tot anders.. 

 13. Stapvoets rijden (5 km/uur) met de auto/motor op de camping en alsjeblieft geen kinderen achter het stuur.

 14. Je mag geen overlast veroorzaken voor je omgeving.

 15. Brommers/scooters mogen niet op het terrein komen.

 16. Tussen 23.00 - 8.00 uur is het rustig op de camping (geen gemotoriseerde voertuigen, luide gesprekken etc.).

 17. Overdag mag je maximaal 5 gasten ontvangen. Er zijn in principe geen parkeerplekken beschikbaar voor deze gasten op het campingterrein. Je kunt gebruik maken van de parkeerplekken voor de slagboom.

 18. Ontvang je overdag gasten, zorg je ervoor dat elke gast:

  • zich gemeld heeft bij de beheerder
  • voor 23.00 uur vertrokken is
  • zich ook aan de regels houdt.
  • Blijven gasten overnachten, dan moet dit passen binnen de voorwaarden van de camping (max. 6 personen per kampeerplaats).
  • Bij aankomst zorg je ervoor dat zij zich inschrijven bij de beheerder en betalen voor het verblijf.

 19. Kinderen beneden de 6 jaar mogen alleen onder geleide van een ouder gebruik maken van de sanitair gebouwen.

 20. Roken in de sanitair gebouwen is niet toegestaan.

 21. Jeugd dient uiterlijk om 23.00 uur terug te zijn bij de tent/caravan van hun ouders. Wij gaan ervanuit dat de ouders hierop toezien.

 22. Houdt het terrein alsjeblieft schoon: geef zwerfvuil en de muizen en ratten geen kans!

 23. Je bent daarom verplicht om een afsluitbare vuilnisbak te gebruiken.

 24. Mocht je deze niet in je bezit hebben dan kan je er 1 van ons lenen tegen een kleine vergoeding. Gebruik wel een afvalzak in de vuilnisbak en lever de vuilnisbak bij vertrek weer schoon in.

 25. Deponeer vervolgens je afval op de daarvoor bestemde plaats. De afvalwerf bevindt zich rechts voor de slagboom:

  • huisvuil gaat in de restafval container
  • glas in de glasbak
  • papier en karton in de papiercontainer
  • plastic, blikjes en sap- en melkpakken in de plasticcontainer
  • oude batterijen in de bak in de wasserette

 26. Chemische toiletten en alle andere toiletemmers dienen te worden geledigd in de daarvoor bestemde stortplaats (zie de plattegrond) en niet in de wc's van de sanitair gebouwen. We hebben geen stortput voor grote campers.

 27. Het is belangrijk dat de elektrische installatie in de caravan/tent voldoet aan de eisen van de veiligheid. Verplicht zijn een drie-aderige kabel en de Eurostekker (CEE-norm). Je beschikt minimaal over 10 ampère (=2200 watt). Denk om het aantal watts van de apparaten die je wil gaan gebruiken. Informeer de beheerder bij vragen.

 28. Partytenten en event shelters zijn niet toegestaan (ook niet als die gebruikt worden als voortent). Grotere tenten, anders dan een kampeermiddel, zoals legertenten of feesttenten, zijn ook niet toegestaan.

 29. Barbecueën is toegestaan, maar ga wel zorgvuldig te werk. De barbecuebak moet vrij van de grond staan. Een vuurtje stoken in de barbecue-bak is niet toegestaan.

 30. We vinden de natuur belangrijk. We geven de camping daarom zo veel mogelijk vorm vanuit de principes re-duce, re-use en re-cycle. We vragen jullie daarom gebruik te maken van ecologische schoonmaakmiddelen en zo min mogelijk plastic te gebruiken. Ook om deze reden is het niet toegestaan om met waterballonnen te spelen op de camping.

  Het is niet toegestaan om:

  • te graven
  • palen in de grond te zetten
  • hangmatten te bevestigen aan bomen
  • in bomen te klimmen
  • bomen of struiken te snoeien
  • te vliegeren met stuntvliegers, ook niet op de vliegerwei
  • met drones te vliegen

   Er zijn centrale vuurplekken. Mocht je graag zelf een klein kampvuurtje willen maken dan is dat alleen toegestaan met toestemming van de beheerder.

 31. Schotelantennes mogen alleen in overleg neergezet worden.

 32. Laat je plaats bij vertrek schoon en in goede staat achter. Is het bij extreme regenval noodzakelijk een geultje rond je tent te graven, maak dit dan voor vertrek weer dicht.

 33. Bij overtreding van één van bovengenoemde regels of bij anderszins storend gedrag zodanig dat de goede sfeer op de camping in het geding is, heeft de campingeigenaar het recht je de verdere toegang tot het terrein te ontzeggen.

 34. De camping is niet altijd beheerd. Het onbeheerd laten van uw plek is voor eigen risico.

 35. De campingeigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van persoonlijk letsel of materiële schade, ontstaan tijdens het verblijf op de camping.