Wie heeft dat nou, dat je op één van je omzwervingen een ongebruikte camping tegenkomt? Voor ons was dat een droom die werkelijkheid kon worden.

Ons overkwam het en nu hebben we een camping!

Een plek die we in de komende jaren samen met onze gasten tot een vrijplaats willen ontwikkelen met een speciale sfeer; waar mensen los kunnen komen van de hectiek van alledag. Een leven dicht bij jezelf, met elkaar en weinig ‘spullen’.

Natuurlijk staat respect voor de natuur daarbij voorop. Net als velen raken we er steeds meer van bewust dat de natuur ons de weg wijst naar een betere toekomst voor onszelf en onze kinderen. Wij zien ook het belang van recreëren in de natuur voor de mentale en fysieke gezondheid van de mens.

Daarom, binnen het kader van re-duce, re-use en re-cycle, zijn we vorig jaar begonnen met ‘dat wat er is’: we hebben het bestaande sanitair opgeknapt, de natuurlijke omgeving en de plekken onderhouden. We hopen ook nog een grote kas te bouwen voor groenten, bloemen en een gezamenlijke huiskamer met een grote boeken- en spelletjeskast.

.

Je hoeft als onze gast niks te doen, je kan heerlijk even in je nothingbox zitten. Vrij van verplichtingen en onbezorgd genieten van je plek. Mocht je voor langere tijd blijven dan kunnen we ons zo voorstellen dat je je eigen plek wil creëren. Neem dan vooral even contact met ons op.

En voor de komende jaren hebben we al wat wilde ideeën, zoals een modderbad, het bouwen van hutten, vlotten en Tiny Huisjes op wielen. Het uitnodigen van verhalenvertellers, muzikanten en kenners op het gebied van circulaire bouwen en overleven buiten. Maar niets staat vast en we hebben nog lang niet alles ge- en bedacht dus jouw hulp, ideeën en ervaringen zijn voor ons heel waardevol.

Kom, je bent welkom!

Warme groet van hier,


Liefs, Marieke, Meindert en Gerdien