Lieve Mensen, hebben jullie ook al weer zo'n zin in het buitenleven? In een plons in het IJsselmeer, lekker hangen onder de groenen bomen, een boek voor je tent en in de gezelligheid bij een knetterend vuur? Wij wel! Omdat pasen dit jaar vroeg valt, openen we eerder! Vier samen met ons de start van het seizoen, de start van de lente. Vanaf 29 maart 2024 zijn we open! Tot onze volgende ontmoeting & heb het goed, Liefs!

LET OP!
Controleer je Spammap. Vooral bij outlook en hotmail adressen kan correspondentie vanuit onze zijde in je spamfolder komen. D.m.v. de rechtermuisknop kan je het “Markeren als geen ongewenste e-mail”.

Groepen
Weet dat wij groepen nog niet zo gemakkelijk vinden. Dit heeft er vooral mee te maken dat groepen bewust of onbewust een deel van de camping overnemen. Ook zijn groepen samen luider dan individuen en vaak minder makkelijk aanspreekbaar door het gebruik van alcohol. Hierdoor is het lastiger om onze regel van 23:00 stil te handhaven. Wanneer je met meer dan vier plekken (1 veldje) wilt komen, neem dan even contact met ons op. Dan maken we vooraf graag eerst even persoonlijk contact. Weet dat wanneer je via het systeem meer dan vier plekken boekt, en je dit niet vooraf bij ons meldt, we jullie bij aankomst mogen weigeren. .

Voorkeursplek
Dit seizoen kun je zelf je favoriete plek op onze camping kiezen. Dit doe je door te boeken via de plattegrond. Wil je graag op een bepaalde plek staan of graag bij iemand op het veldje, dan betaal je hier 10 euro per plek extra voor. Vind je het niet erg wanneer jouw plek tot bij aankomst een verrassing blijft, dan kun je dit ook aangeven en betaal je geen extra kosten.

Campers en andere zware kampeermiddelen
Al onze plekken zijn onverhard en we houden van bomen. Hierdoor is onze camping niet geschikt voor lange en zware kampeermiddelen. De plekken 16 t/m 62 zijn geschikt voor campers omdat je hier het makkelijkst kunt manouvreren. Mocht je onverhoopt vast komen te zitten, heeft de camping niet direct de middelen om je eruit te trekken. Weet dat dit dan ook je eigen verantwoordelijkheid is. Campers langer dan 8 meter of met 3 assen zijn minder geschikt voor onze camping.

Honden
Honden laten we beperkt toe op de camping. Dit betekent dat er per nacht maximaal 5 honden op de camping mogen verblijven en alleen op de daarvoor aangewezen plekken. Dit omdat we juist dat moment van verstilling koesteren.

Wat als ik wil annuleren?
De kosten bedragen dan als volgt: a. 50% bij annulering tot een maand voor de ingangsdatum b. 75% bij annulering binnen een maand voor de ingangsdatum c. 100% bij annulering binnen 3 dagen voor de ingangsdatum

Onze voorwaarden?
Zoals de meeste campings hanteren we de branche voorwaarden van Recron. Zowel voor kampeerplaatsen als accommodaties.

Route / Informatie

Voor vragen over een reservering mail naar info@campingdijkenmeer.nl.

Camping Dijk en Meer, Proefpolder 4, 1619 EH Andijk

Hieronder een beschrijving hoe je bij ons komt.

-----------------------------

Binnenkort verblijf je op onze kleine oase, camping Dijk en Meer. Verborgen, als een geheime tuin, ligt onze camping midden op de Proefpolder.

We heten je van Harte Welkom!

Om te arriveren rijd je de dijk naar beneden, langs de paarden, tot aan Vakantiepark Het Grootslag. Daar kan je links of rechts van de slagboom parkeren.

Via de speeltuin loop je naar de tram (die begin 1900 in Wenen rond reed). In de tram vindt je onze receptie.

Zie je niemand: bel even met de bel ;-) die buiten hangt.

We komen dan zsm.

In de tram krijg je je kaartje voor de slagboom en hoor je welke plek voor jou is en hoe daar het makkelijkst kan komen met je kampeermiddel. (Zoek die plek even op voordat je je kampeermiddel weer ophaalt.)

Als je alles ingericht hebt dan zouden we het heel fijn vinden als je de auto parkeert op de parkeerplaats van de camping. Zo houden we de camping zo groen en veilig mogelijk.

We hopen dat je een fijne tijd gaat hebben hier. Bij vragen: Wij zijn hier!

Liefs!

Op de kaart