Lieven Mensen, hebben jullie ook al weer zo'n zin in het buitenleven? In een oerhollandse plons in het IJsselmeer, lekker hangen onder de groenen bomen, een boek voor je tent en in de gezelligheid bij een knetterend vuur? Wij wel! En reserveren voor 2023 is nu mogelijk. Tot onze volgende ontmoeting & heb het goed, Liefs!

LET OP!
Controleer je Spam-map. Vooral bij outlook en hotmail adressen kan correspondentie vanuit onze zijde in je spamfolder komen. D.m.v. de rechtermuisknop kan je het “Markeren als geen ongewenste e-mail”.

Wat als ik wil annuleren?
De kosten bedragen dan als volgt: a. 50% bij annulering tot éen maand voor de ingangsdatum b. 75% bij annulering binnen een maand voor de ingangsdatum c. 100% bij annulering binnen 3 dagen voor de ingangsdatum

Onze voorwaarden?
Zoals de meeste campings hanteren we de branche voorwaarden van Recron. Zowel voor kampeerplaatsen als accomodaties.

Route / Informatie

Voor vragen over een reservering mail naar info@campingdijkenmeer.nl.

Camping Dijk en Meer, Proefpolder 4, 1619 EH Andijk

Hieronder een beschrijving hoe je bij ons komt.

-----------------------------

Binnenkort verblijf je op onze kleine oase, camping Dijk en Meer. Verborgen, als een geheime tuin, ligt onze camping midden op de Proefpolder.

We heten je van Harte Welkom!

Om te arriveren rijd je de dijk naar beneden, langs de paarden, tot aan Vakantiepark Het Grootslag. Daar kan je links van de slagboom parkeren.

Via de speeltuin loop je naar de tram (die begin 1900 in Wenen rond reed). In de tram vindt je onze receptie en een beheerder.

Zie je niemand: bel even met de bel ;-) die buiten hangt.

We komen dan zsm.

Als de beheerder bij je is, dan heeft Zij of Hij een slagboomticket klaarliggen voor je. Ook weet deze je te vertellen welke plekken voor jou ter beschikking staat. En hoe je daar het beste kan komen met je auto ofwel camper. (Zoek die plek even op voordat je je auto of camper weer ophaalt.)

Als je alles ingericht hebt dan zouden we het heel fijn vinden als je de auto parkeert op de parkeerplaats van de camping. Vraag even aan de beheerder waar deze is. Zo houden we de camping zo groen en veilig mogelijk.

We hopen dat je een fijne tijd gaat hebben hier. Bij vragen: wij zijn hier!

Liefs!

Op de kaart